Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Skorpion

Månedshoroskop

juni

Du er villig til at tage en økonomisk chance først i juni, men tag din partner eller en rådgiver med på råd. Skal du investere, har du et særligt godt øje til muligheder i udlandet. Arbejdsmæssigt er du spændt for, og juni ser ikke ud til at blive meget ferietid for dig. Til gengæld træder der nye personer ind på din professionelle scene, og det gør jobbet og samarbejdet til et mere spændende område i tiden fremover.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Skorpion er et såkaldt vandtegn, hvilket betyder, at den er følsom. Skorpionen er kendt som det mystiske og hemmelighedsfulde tegn, fordi den typisk gemmer sig bag sit skjold. Det kræver tillid at nå ind til en Skorpion, men når først Skorpionen åbner op, vil du opdage, at lige så hård som Skorpionen kan virke, lige så følsom er den indeni. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skorpionen.