Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Skorpion

Ugehoroskop

Uge 23

Det er nu, du har mulighed for at udleve nogle ambitioner, du har haft igennem længere tid. Du tager lederskab både overfor de ønsker, du gerne vil udleve, men også når det gælder samarbejde. Du går forrest, også selvom du ikke er en formel leder. Andre vil følge dig, så vær opmærksom på, hvilket eksempel du er for andre. På hjemmefronten må du løse anspændte situationer ved at gå forsigtigt til værks.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Skorpion er et såkaldt vandtegn, hvilket betyder, at den er følsom. Skorpionen er kendt som det mystiske og hemmelighedsfulde tegn, fordi den typisk gemmer sig bag sit skjold. Det kræver tillid at nå ind til en Skorpion, men når først Skorpionen åbner op, vil du opdage, at lige så hård som Skorpionen kan virke, lige så følsom er den indeni. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skorpionen.