Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Skytte

Månedshoroskop

februar

I første halvdel af februar har du et stort overskud, både fysik og også overfor andre. Der skal meget til, før du lader dig gå på af noget som helst. Når nu overskuddet er der, kan det være godt at få motion eller endda forbedre din form. Du kan, hvad du sætter dig for, og dine ønsker kan gå i opfyldelse. Det gælder især omkring den 20. Vinterferien kan bruges til at få adspredelse, og det kan du få ved at komme lidt væk.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.