Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Skytte

Månedshoroskop

november

Du gør et godt indtryk, og din popularitet er mærkbar fra starten af måneden. Det er især blandt dine venner og i sportslige sammenhænge, du mærker påskønnelse og godt kammeratskab. Din kæreste er fraværende og lidt indadvendt indtil sidst på måneden. Den 22. får du flere kræfter at gøre godt med, kæresten kommer på banen og både kærlighed og familieliv blomstrer.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.