Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Skytte

Månedshoroskop

juli

En farverig start på juli præger din hverdag, også selv om du ikke holder ferie. I dagene omkring den 5. må du forholde dig til nogle udgifter. Økonomi bliver også et emne den 20. Penge kan blive årsag til en konflikt, og det vil forstyrre ferieidyllen. Måneden slutter også på en farverig måde, og her får du mulighed for at dyrke en tæt forbindelse. Der er romantik i luften, selv om det blot kan være en sommerflirt.  

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.