Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Skytte

Ugehoroskop

Uge 47

Du har været igennem en længere periode med udvikling. Selv om det er personlige forhold, kan der være grund til, at du fejrer det med venner og bekendte. Det kan heller ikke udelukkes, at det er dine venner, der overrasker dig. Festligt skal det nok blive under alle omstændigheder. Allerede fra fredag vil din udadvendte natur tiltrække festlig opmærksomhed og du bliver midtpunkt.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.