Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Skytte

Ugehoroskop

Uge 9

Du må lide nogle afsavn for tiden, og det kan gå ud over dele af din familie, der må undvære dig. Det kan være arbejde eller andre ting, der kan ramle sammen med sammenkomster, hvor du skulle have deltaget. Selv om din prioritering er fornuftig, vil du gerne kompensere for dit fravær. Her kan der dukke uventede muligheder op i weekenden, hvor du overrasker dine nærmeste. 

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.