Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Skytte

Ugehoroskop

Uge 27

En status af din økonomi kan være på sin plads. Årsagen hertil kan ligge tilbage i april, hvor du har måtte spænde livremmen ind. Nu er det tid til at finde ud af, om du har råd til at vende tilbage til mere normale tilstande. Har du i den forbindelse brug for hjælp fra andre, kan de være dig venligt stemt. Nu kan du kigge frem, men du må stadig se realistisk på din situation.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.