Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Stenbuk

Månedshoroskop

august

Der er mange ting, der rører på sig i starten af måneden, hvor både børn, økonomi og parforhold er områder, hvor du søger at få faste og stabile rammer. Du må indse, at der er næsten uforenelige interesser, som gør sig gældende. Hav tålmodighed og lad tiden arbejde for dig. Fra den 20. vender du din opmærksomhed mod din hverdag, og det du kan gøre for at påvirke denne i en spændende og fleksibel retning.   

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Stenbuk er et såkaldt jordten. Stenbukken symboliserer alt, der er stabilt og praktisk. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Den vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej hen, siden den var barn. Stenbukken er ikke typen, som brænder broer bag sig og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Stenbukken.