Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Stenbuk

Månedshoroskop

august

Ved fuldmånen først på måneden bør du være varsom med, hvad du siger. Der er mange følelser i spil, og de tændes let. Det går over, og du fortsætter en aktiv og arbejdsom tid, hvor dit hjem er omdrejningspunktet. Har du taget hul på for store projekter, kan det være nødvendigt at få hjælp. Men du er stadig den, der lægger flest kræfter i opgaven. Sørg også for at få tid til at nyde samvær med andre.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.