Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Stenbuk

Månedshoroskop

februar

Du har gode muligheder for at få ordet, så du kan dele synspunkter og fremtidstanker med andre. Din viden om og indsigt i økonomiske forhold er også noget, du kan dele med andre. I dagene omkring den 16. må du være grundig, så du ikke overser noget, det gælder i private såvel som professionelle forbindelser. Ny viden og indsigt venter dig fra den 20., og samtidig dukker der nye mennesker op både ude og hjemme.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Stenbuk er et såkaldt jordten. Stenbukken symboliserer alt, der er stabilt og praktisk. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Den vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej hen, siden den var barn. Stenbukken er ikke typen, som brænder broer bag sig og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Stenbukken.