Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Stenbuk

Månedshoroskop

juni

Det er en travl måned, du står overfor, og nogle opgaver kan kræve ekstra tid og grundighed. Efter den 22. kan du igen mærke, at tingene begynder at accelerere, om end det stadig går trægt. Et forandringsaspekt gør sig gældende i hele måneden, og du kan sætte spørgsmål ved nogle grundlæggende forhold om dig selv og dine mål. Det kan være samfundsforhold der gør, at du må tilpasse dig de nye tider.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Stenbuk er et såkaldt jordten. Stenbukken symboliserer alt, der er stabilt og praktisk. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Den vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej hen, siden den var barn. Stenbukken er ikke typen, som brænder broer bag sig og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Stenbukken.