Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Stenbuk

Ugehoroskop

Uge 31

Tiden er en vigtig ressource for dig, og det er derfor ekstra vigtigt at planlægge og prioritere ugen. Men det bliver ikke let, for du bliver nærmest bombarderet med spændende tilbud, og det er ikke let at koordinere disse med andre. Et kompromis er den bedste løsning for at få oplevelser sammen. Sidst på ugen kan du glæde dig over de gode tilbagemeldinger, du får fra dine kære.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Stenbuk er et såkaldt jordten. Stenbukken symboliserer alt, der er stabilt og praktisk. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Den vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej hen, siden den var barn. Stenbukken er ikke typen, som brænder broer bag sig og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Stenbukken.