Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Stenbuk

Ugehoroskop

Uge 23

Det kræver noget specielt af dig, hvis du skal undgå de misforståelser, der hænger i luften. Insisterende personer kan overskride dine grænser, og det er bedst at komme med gennemtænkt feedback. Eller du kan helt vente med dialog til sidst på ugen, hvor modstanden er væsentlig mindre. En overraskende og meget positiv udvikling kan også ske næsten uden, at du gør noget.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Stenbuk er et såkaldt jordten. Stenbukken symboliserer alt, der er stabilt og praktisk. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Den vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej hen, siden den var barn. Stenbukken er ikke typen, som brænder broer bag sig og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Stenbukken.