Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Stenbuk

Ugehoroskop

Uge 33

Tilbringer du det meste af ugen hjemme, kan du bruge din energi på krævende og tunge opgaver. I så fald er det vigtigt at tage et fysisk hensyn til dig selv, så du undgår overbelastning og andre skader. Overvej også hvad du gør alene, som du kan gøre meget lettere, hvis I er to om det. Der er andre, som gerne vil hjælpe, men som også har et ønske om at forkæle dig i ro og mag.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.