Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Tvilling

Månedshoroskop

juni

Du holder af afveksling, og de første par uger er du tilpas med skiftevis at være dig selv og have andre omkring dig. Du vil dog mærke en lyst til fornyelse først i juni, og her vender du tilbage til din mere udadvendte stil. Det åbner for en juni fyldt med oplevelser og møder med mange mennesker. Beslutninger omkring både job og familie træffer du sidst på måneden, og det skaber nogle gode fremtidsudsigter.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Tvilling er et såkaldt lufttegn. Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Tvillingen er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er Tvillingens motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tvillingen.