Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Tvilling

Ugehoroskop

Uge 23

Der kører mange tanker og planer i hovedet på dig. Du må finde en balancegang, for på nogle områder har du brug for sparring, men der hvor du ikke har tænkt din idé til ende, bør du holde igen, så du ikke kommer til at forære den væk til andre. Du har en god mavefornemmelse fredag, og i løbet af weekenden er du endelig klar til at melde klart ud. På det tidspunkt har du andres fulde opmærksomhed.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Tvilling er et såkaldt lufttegn. Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Tvillingen er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er Tvillingens motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tvillingen.