Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Tyr

Månedshoroskop

juni

Der er masser af inspiration og gode ideer at hente blandt dine venner, og det er her, du får en god idé til en rejse eller andre oplevelser, du ønsker dig i løbet af sommeren. Du er også meget fokuseret på dit hjem, og hvis du får en ny stil eller smag, er det noget, du gerne vil implementere i din bolig. I det hele taget er det her, du viser din kreativitet frem. Kærlighed og parforhold har mulighed for en ny udvikling.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Tyr er et såkaldt jordtegn. Tyren er en rigtig livsnyder, der oplever livet gennem sine sanser. Den elsker jordens glæder såsom mad, sex og musik. Tryghed og stabilitet er et must for Tyren, og oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dens krop og sjæl. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tyren.