Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Vægt

Månedshoroskop

februar

Måneden lægger lidt forvirrende ud, og det er især omkring samarbejde og arbejdsopgaver, hvor du mister overblikket. Privat får du en afklaring den 8., og trods en svær samtale eller erkendelse, frigør det en byrde fra dine skuldre, og du føler dig lettet. Drømme og følelser fylder rigtig meget midt på måneden, og det er på den gode måde. Du er mere opsøgende og tør mere fra den 20., også i forhold til din partner.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.