Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Vægt

Ugehoroskop

Uge 6

Starter ugen med en kurre på tråden mellem dig og din partner, evner du at udrede denne. Med empati og sans for at sige det rigtige er tingene hurtigt, som de plejer at være. Det er de daglige opgaver, der optager dig, og særligt dem, hvor du har mulighed for at sætte dit helt personlige præg. Det gør dig yderst kreativ, og du får stor nytte ud af at sætte dig ind i teknisk og elektronisk udstyr.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.