Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Vandmand

Månedshoroskop

januar

Først fra den 6. er du for alvor klar til at tage fat på nye opgaver. Du er fyldt med gode ideer, og dem bør du få sat ord på i dagene 8.-12., hvor du kan sætte dit præg med det, du siger og foreslår. Den 26. er det dog dig, der bør vær lydhør overfor andres forslag, men også din partner ønsker at ytre sig. Netop kærligheden kommer til at fylde sidst på måneden, hvor der tændes op under følelserne.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.