Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Vandmand

Månedshoroskop

september

Du kan sætte præcise ord på det, der rører sig, men det gør dig ikke nødvendigvis populær. Du vil sikkert møde hjælp udefra, som får humøret på ret køl igen. Fra den 9. bliver du mere eftertænksom og ser tingene i en større sammenhæng. En af dine nærmeste kan blive en stor kilde til inspiration for dig. Er der ikke allerede en romantisk forbindelse imellem jer, kan en sådan opstå. Du afkræves et svar den 29.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.