Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Vandmand

Ugehoroskop

Uge 40

Det kan være godt at gå i tænkeboks, hvis du forbereder et større personligt gennembrud. Du har ikke på nuværende tidspunkt kræfterne til at bryde igennem, og måske mangler du også nyttig viden. Det hele handler dog også om den helt rigtige timing, og det er altså ikke nu. I løbet af ugen får du noget af en a-ha-oplevelse, og det kan bringe dig skridtet videre mod dit mål.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.