Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Vandmand

Ugehoroskop

Uge 3

Det er ikke let for dig at blive hørt og endnu mindre at få din vilje. Det er i dit eget bagland, der hersker en livlig stemning. I bedste fald er det en begejstring, der skal findes et afløb for. Glæd dig over, at din popularitet stiger, for det ser ud til, at andre flokkes om dig, fordi det er her tingene sker. Fællesskabsfølelsen styrkes yderligere, når din partner viser sin nærhed.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.