Ny Anna Grue-krimi – eksklusivt i Familie Journal: Blodigt bryllup

Søndag, 8. oktober 2023
Af redaktionen
Video: Aller
Nu kan du læse første kapital af en ny krimi fra Anna Grues hånd – skrevet til Familie Journal og naturligvis med Anne-Maj Mortensen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Anne Grue har skrevet en ny krimi med Anne-Maj Mortensen. Den hedder 'Blodigt bryllup' og er skrevet eksklusivt til Familie Journal.

Blodigt bryllup

Som brudens mor har Anne-Maj Mortensen som ansvarlig for madlavning og planlægning nok at se til.

Brylluppet mellem datteren Iben og svigersøn Jonas skal holdes i festlokalerne på seniorbofællesskabet Birkebjerggaard, og alt ånder fred og idyl trods travlhed i og omkring køkkenet.

Lige indtil en af beboerne findes død. Og selv om hun burde og har andet at lave, kan Anne-Maj Mortensen naturligvis ikke holde sig på passende afstand, da politiet ankommer...

'Blodigt bryllup' er navnet på Anna Grues nye krimi, der bringes eksklusivt i Familie Journal. Læs første kapitel i Familie Journal nr. 41.
Illustration: Simon Lilholt

Ny krimi med Anne-Maj Mortensen

Forfatter Anna Grue udgav i juni fjerde bog – ‘’Ligene i lysthuset’’ – i Anne-Maj-Mortensen-serien.

I næste uge får du første kapital af en ny krimi fra Grues hånd – skrevet til Familie Journal og naturligvis med Anne-Maj Mortensen, efterforskerne Anders og LiseLotte, datteren Iben, svigersønnen Jonas, barnebarnet Didi og hunden Mortensen.

Du kan godt begynde at glæde dig.

Første afsnit kan du læse i Familie Journal i uge 41 - køb det mandag den 9. oktober.