Ingredienser til myslistykker
(18 stk.)
50 g gær
6 dl vand
1 tsk. salt
80 g hasselnødder
70 g tørrede tranebær
50 g mørk chokolade
100 g "klar til brug" bygkerner (Finax)
80 g boghvedeflager
80 g knækkede hvedekerner
500 g hvedemel
2 spsk. olie
Fremgangsmåde til myslistykker
Rør gæren ud i vandet og tilsæt, salt, hakkede nødder, tranebær og den hakkede chokolade. Tilsæt bygkerner, boghvedeflager og knækkede hvedekerner og rør hvedemelet i. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve tildækket i 1 time. Rul dejen ud til en 40 cm lang pølse, tryk den let flad og skær den ud i trekantede stykker. Sæt stykkerne på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve i 20 min. Pensl med olie og bag dem ved 200° i 20-25 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Find flere opskrifter her...
Boller med ost og gulerødder
Muffins med bær
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop