bagværk

Brydeboller med oregano

Friske krydderurter giver brødet et pift, hvad enten de bages ind i eller drysses oven på bagværket. Hvis du ikke har oregano, så kan du med fordel bruge…

Hvedeknopper med citrus

Krydderbollerne med den karakteristiske form kan også sagtens spises på alle andre dage end store bededag. Servér hvedeknopperne, som de er, eller halvér…

Pull-apart brød med hvidløg og ost

Hjemmebagt madbrød sætter prikken over i´et, når du byder til bords. Pull-apart brødet er nemt at lave, og det er fyldt med smeltet hvidløgssmør og ost.…

Havregrynscookies

Din mave elsker fibre, og det behøver ikke at være kedeligt at spise sig til dem.

Surdejsboller med ølandshvede

Surdejsboller – man kan næsten smage det på tungen, ikke? Disse boller er bagt med ølandshvedemel, som giver en god smag og en saftig krumme.

Madbrød med pesto og feta

Det er ikke alene en fryd for øjet at servere flettet bagværk. Teknikken gør også, at der kan gemme sig masser af fyld inde i brødet