Opskrifter

Chokoladekage med mascarpone

Onsdag, 20. februar 2013af Anne Skovgaard-Petersen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Lækker chokolade-cheesecake til kagebordet

Ingredienser til chokoladekage med mascarpone


Bund
8 digestivekiks (ca. 125 g)
50 g blødt smør

Fyld
200 g hvid chokolade
100 g mørk chokolade med mint
1½ dl piskefløde
250 g mascarpone

Pynt
25-50 g hasselnødder

Fremgangsmåde til chokoladekage med mascarpone

Vi elsker chokoladekage!

Er du også vild med chokoladekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.
Se vores chokolade-kager her >>

Læg kiks og smør skåret i mindre stykker i en foodprocessor eller blender og kør, til det er blandet. Tryk blandingen ud i en form med løs bund ca. 20 cm og stil den koldt.

Fyld: Hak chokoladen i mindre stykker. Kog fløden op, tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen. Rør langsomt til chokoladen er smeltet. Kom mascarponen i en skål og rør chokoladeblandingen i. Bred fyldet ud i formen. Stil kagen i køleskab mindst 6 timer.

Halvér nødderne og rist dem på en pande eller i mikroovn. Køl nødderne af. Tag kagen ud af formen og pynt med nødderne.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Bagt cheesecake
Cheesecake med blåbær

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop