Opskrifter

Kardemommepletter med hindbærfløde

Onsdag, 11. juli 2012af Redaktion
Små, krydrede lækkerbiskner med honningskum

(Ca. 24 stk.)

1 tsk. kardemommefrø
200 g mel
¼ tsk. salt
6 dl mælk
3 æg
Ca. 30 g smør til bagning

Honningskum
1 dl piskefløde
1 dl yoghurt 10%
2 tsk. blomsterhonning

Ca. 250 g friske, danske hindbær

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Stød kardemommekapslerne i en morter eller brug 1 tsk. stødt kardemomme. Bland kardemomme, mel og salt. Pisk halvdelen af mælken i, så der ikke er klumper. Pisk æggene og resten af mælken i. Steg pletterne i lidt smør 2-3 min. på hver side ved mellemvarme. Hold dem lune i ovnen.

Honningskum: Pisk fløden stiv og vend den med yoghurt. Smag til med honning og spis pletterne lune med skum og hindbær. Bageopskrift:


Find flere opskrifter her...
Små, krydrede havregrynsmuffins
Chokoladeboller
Tvebakkekage med hindbærfløde




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop