(9 stk.)
Det skal du bruge til brombærlagkager:
150 g Suvida Flordrys
2 æg
175 g mandelmel
20 g Husk
3 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1½ dl kokosolie
3 dl piskefløde
250 g frosne brombær
1 spsk. fibersirup
50 g hakket chokolade
100 g brombær
Sådan laver du brombærlagkagerne
Pisk æg og Sukrin luftigt.
Bland mandelmel, Husk og bagepulver og vend det i skiftevis med mælk og olie.
Hæld dejen i 9 smurte forme a 6 cm, bag dem ved 200° i 20 min. og lad dem afkøle.
Flæk kagerne i 2 og pisk fløden til skum.
Blend bær med sirup, vend det i flødeskummet og kom 3⁄4 af blandingen mellem kagebundene.
Fordel resten over kagerne, sæt et frisk bær på toppen og servér straks.
Prøv også: Mumiekager til Halloween