Opskrifter

Brasede æg med paprikasovs

Lørdag, 3. april 2010af Redaktion
Æggepillerier til frokost

(4 pers.)

4 æg
4 skiver lyst flute el. brød
1-2 spsk.olivenolie
20 g salatskud
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
½ løg
1 dl bouillon
Salt og peber

Begynd med sovsen. Peberfrugten bages i ovnen, til skindet kan flåes af. Kødet skæres i tern uden kerner og koges i bouillon med løg og hvidløg. Blendes og koger ind til konsistens som ketchup. Smages til.
Kog æggene smilende i ca. 7 min. Skær brødet i aflange stænger og rist dem i olien sammen med de nu pillede, kogte æg i halve. Ved at stege blommeoverfladen ved høj varme lukker den sig, så den flydende masse ikke render ud. Anrettes med skyllede blade og paprikasovs.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere med æg...
Karryæg med lakserogn
Krydrede røræg
Miniomeletter
Vagtelæg med rejefyld