Opskrifter

Vårsalat med nobisdressing

Onsdag, 21. april 2010af Redaktion
Super, grønt tilbehør med mælkebøtter og skvalderkål

(4 pers.)

Dressing
1 frisk, økologisk æg kogt i 3 min.
½ spsk. dijonsennep
1 spsk. æbleeddike
¾ dl koldpresset rapsolie
Ca. ½ dl vand
Salt, peber og sukker

Salat
2 gulerødder
250 g grønne asparges
2 forårsløg
1 l forskellige salatblade
½ l mælkebøtteblade og skvalderkål



Dressing: Miks ægget med blenderstav sammen med sennep, lidt salt og æbleeddike. Hæld olien i ad et par gange og lad maskinen køre. Spæd med så meget vand, at dressingen bliver tyndtflydende. Smag til med salt, peber og en anelse sukker.

Salat: Skræl gulerødderne og bræk enderne af aspargeserne. Snit grønsagerne og bland med de grønne blade. Hæld noget dressing over og server resten til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere lækre salater...
Salat med tun og rabarber
Grapefrugtsalat med honning
Louises favoritsalat