Opskrifter

Den nemmeste paella

Søndag, 16. juni 2013af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Henriette Pedersen, 7741 Frøstrup. Se hendes opskrift på nem paella her

Ingredienser til nem paella

(2 pers.)

2 fed hvidløg
1 løg
1 spsk. olivenolie
2 dl ris
½ tsk. gurkemeje
5 dl hønsebouillon
2 røde peberfrugter
100 g majs
1 ds. krabbekød eller 150 g rejer

Fremgangsmåde til paella

Hak løg og hvidløg og sautér dem i olien et par min. Tilsæt ris og gurkemeje og lad det sautére med i yderligere 1 min. Hæld bouillonen ved og lad det småsimre under låg i 12 min. Hak peberfrugterne, vend dem i sammen med majs og krabbe-kød el. rejer og lad retten varme godt igennem i et par min. Servér retten med et stk. groft brød og evt. en god chutney til.

Madopskrift: Henriette Pedersen


Find flere opskrifter her...
Nudelpaella med fisk og skaldyr
Pasta med skaldyr og asparges


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop