Enebærsild
1 stort gl. marineret sild
1½ tsk. enebær
1½ dl yoghurt
1 spsk. akaciehonning
1 tsk. stødt allehånde
1 fed presset hvidløg
1 spsk. koldpresset rapsolie
Hæld væden fra sildefileterne og skær dem i mindre stykker. Knus enebærrene i en morter og rør dem i yoghurten sammen med honning, allehånde, hvidløg og rapsolie. Vend sildestykkerne i og lad dem trække i mindst et par timer før servering.
Madopskrift: Dorte Petersen
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr.
Find flere opskrifter her...
Svenske sild
Løgsild med appelsin
Julesalat med rødbeder og appelsinvinaigrette
Få tjek på al julemaden her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop