Opskrifter

Fastelavnsboller i karry

Torsdag, 27. februar 2014af Redaktion
En festlig ret, der nok skal skabe begejstring hos både små og store

Ingredienser til fastelavnsboller i karry

(4 pers.)

450 g hakket svinekød
50 g hvedemel
1 æg
2 dl mælk
½ revet løg
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
Blå og rød frugtfarve
1 finthakket løg
1 spsk. karry
1 spsk. smør
1 revet æble
2 spsk. mel
4 dl bouillon

Tilbehør
Broccoli

Fremgangsmåde til fastelavnsboller i karry

Bland kødet med mel, æg, mælk, salt, peber og løg til en lind fars. Del farsen i to og rør blå farve i den ene portion og rød farve i den anden. Form farsen til små boller med en teske og kog dem i letsaltet vand i 3-5 min., til de flyder ovenpå. Svits løg og karry i smørret. Rør æble og mel i og tilsæt bouillonen lidt efter lidt under omrøring. Lad sovsen koge igennem i 5 min. og smag den til med salt og peber. Kom kødbollerne i sovsen og servér med kogte ris og dampet broccoli.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Varm fastelavnsdrik
Stegte ris med and


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop