Opskrifter

Gryderet med perlespelt

Onsdag, 12. marts 2014af Redaktion
Kom korn i maden

Ingredienser til gryderet med perlespelt

(4 pers.)

300 g mørt oksekød el. kalvekød
2 løg
2 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
200 g perlespelt
2 dåser flåede, hakkede tomater
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
100 g grønne edamamebønner (frost)
½ bdt. frisk timian
Salt og peber

Fremgangsmåde til gryderet med perlespelt

Skær kødet i passende tern. Brun kødet i en stor gryde i olien, til det har fået farve. Pil og hak løg og hvidløg og lad det stege med. Tag kødet op, når det begynder at brune. Tilsæt perlespelten og lad den stege i 1 min. Kom de flåede tomater ved og lad det koge under låg i 10 min. Kom kødet tilbage i gryden og kog retten videre i 10 min. Rens peberfrugterne, skær dem i tern og lad dem koge med i 3-4 min. Smag på spelten, om den er mør. Smag retten til med salt og peber og kom timianblade og edamame bønner i lige inden servering.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Kylling på italiensk
Kylling i gryde


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop