(4 pers.)
Det skal du bruge til gylden ostesuppe:
400 g gulerødder
2-3 løg
3-4 porrer
2 spsk. olivenolie
1 l grøntsagsbouillon
200 g Pikantost
1 usprøjtet appelsin
Salt og peber
Prøv også: Cremet ostesuppe med tomatbrød
Sådan laver du ostesuppe
Skræl gulerødderne og riv dem.
Pil løgene og hak dem.
Rens porrerne og skær dem i ringe.
Sautér alle grøntsagerne i olien.
Tilsæt bouillonen og lad det hele simre under låg i 15 min.
Tilsæt flødeosten under omrøring sammen med appelsinsaft og fintrevet appelsinskal.
Smag suppen til med salt og peber og servér den med brød til.
Prøv også: Marias aroniakage
Find flere skønne supper i galleriet nedenunder
Skønne supper




Blomkålssuppe og fennikelsalat med dild og æble
En dejlig varm suppe i vinterkulden
Find opskriften her...
2 / 26










Kartoffel-porresuppe med persillepesto
Lækker, cremet suppe med masser af smag
Find opskriften her...
7 / 26


Græskarsuppe
Du kan fryse de sidste portioner og bage dem under et butterdejslåg til gæstemad
Find opskriften her...
8 / 26






Brunet jordskoksuppe med kylling
Skøn, velsmagende suppe - serveret med godt brød
Find opskriften her...
11 / 26


Gulerodssuppe med krydrede quesadillas
En god, krydret suppe med lækkert, sprødt tilbehør
Find opskriften her...
12 / 26












Asiatisk nuddelsuppe med blomkål og forårsløg
Skøn suppe med grønsager
Find opskriften her...
18 / 26








Rødbedesuppe med honning og krydderurter
Dejlig varm suppe, med en flot farve
Find opskriften her...
22 / 26





