Indbagt kylling med rosenkål

(2 pers.)15 min. + 20 min. i ovnen400 g rosenkål1 rød peber1 rød chili50 g feta260 g kyllingeinderfilet1 spsk. olie1 tsk. paprika1 rl. fillodejSalt og
Af
af Redaktion

(2 pers.)
15 min. + 20 min. i ovnen

400 g rosenkål
1 rød peber
1 rød chili
50 g feta
260 g kyllingeinderfilet
1 spsk. olie
1 tsk. paprika
1 rl. fillodej
Salt og peber
2 skiver ost
Olie til pensling

Halver rosenkålene og blancher dem i letsaltet vand. Skær peberfrugten i strimler og hak chilien fint. Bland rosenkål, peberfrugt, chili og smuldret feta. Svits kyllingefileterne i olien sammen med paprika, salt og peber i et par min. Læg alle fillodejpladerne på en bageplade med bagepapir og fordel grønsagsblandingen på den ene halvdel. Læg kyllingefileter og osteskiver over grønsagsblandingen og fold den tomme halvdel henover. Pensl med olie, klem kanten sammen og bag den ved 200° i 20 min. Server med råkost.

Madopskrift: Kristina Miechels


Mere med fjerkræ...
Cremet kyllingesuppe med låg
Kyllingelår med vinterwaldorf
Kyllinge svampefrikassé

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.