Opskrifter

Laksetatar med grønt

Onsdag, 31. juli 2013af Redaktion
Tatar er kommet på mode igen! Her i en lækker version med laks

Ingredienser til laksetatar med grønt

(2 pers.)

250 g laksefilet af midterstykket (evt. frosset inden)
Salt
2 forårsløg
1 usprøjtet citron
5 kviste dild
1 lille bundt purløg
1 tsk. frisk rød chili
eller ¼ tsk. chiliflager
Peber
½ fennikel
1 tsk. olivenolie
1 hjertesalat

Tilbehør
Groft brød

Fremgangsmåde til laksetatar med grønt

Hak laksen fint og rør den med salt. Hak forårsløg. Skyl og riv ca. 1 tsk. af citronskallen. Resten af citronen skæres i både. Pluk dild og hak purløg (gem lidt til pynt). Vend forårsløg, citronskal, dild og purløg, chili og peber i laksen, der smøres ud på to tallerkner. Fennikel høvles i flager og vendes med saft fra to citronbåde og lidt olivenolie.

Anrettes sammen med salat. Giv brød til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen



Find flere opskrifter her...
Skaldyr provencale
Laks med spidskål og chilimayonnaise


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop