Ingredienser til nem kartoffelsuppe
(4 pers.)
¾ kg bagekartofler
100 g selleri
400 g løg
20 g smør
1¼ l bouillon
2 kviste timian
1 dl mælk
Salt og peber
Tilbehør
Croutoner
Evt. muslinger fra dåse el. frosne optøede
Hakket persille
Fremgangsmåde til nem kartoffelsuppe
Skræl kartofler og selleri og skær dem i mindre stykker. Pil løgene og skær dem i mindre stykker. Svits grønsager og kartofler i en gryde i smørret. Kom timianen i gryden og hæld bouillon ved. Lad det mørne under låg på 25-30 min. Fjern timianen. Purér suppen, hæld den tilbage i gryden og tilsæt mælk. Varm suppen op og smag til med salt og peber. Hæld væden fra muslingerne og kom dem i suppe. Drys persille over og servér croutoner til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Græskarsuppe
Oksehalesuppe
Skønne supper




Blomkålssuppe og fennikelsalat med dild og æble
En dejlig varm suppe i vinterkulden
Find opskriften her...










Kartoffel-porresuppe med persillepesto
Lækker, cremet suppe med masser af smag
Find opskriften her...


Græskarsuppe
Du kan fryse de sidste portioner og bage dem under et butterdejslåg til gæstemad
Find opskriften her...






Brunet jordskoksuppe med kylling
Skøn, velsmagende suppe - serveret med godt brød
Find opskriften her...


Gulerodssuppe med krydrede quesadillas
En god, krydret suppe med lækkert, sprødt tilbehør
Find opskriften her...












Asiatisk nuddelsuppe med blomkål og forårsløg
Skøn suppe med grønsager
Find opskriften her...








Rødbedesuppe med honning og krydderurter
Dejlig varm suppe, med en flot farve
Find opskriften her...





