Opskrifter

Pariserbøf

Søndag, 1. januar 2017 Redigeret søndag d. 1. januar 2017 - Opskrift: Kristina Marckmann Redigeret søndag d. 1. januar 2017 - Opskrift: Kristina Marckmann
Når det skal være hurtigt og nemt, så er denne klassiske pariserbøf et oplagt valg.

Det skal du bruge til pariserbøf:

(1 pers.)

175 g hakket oksekød
Salt og peber
½ skalotteløg
2-3 skiver syltede rødbeder
Smør til stegning
1 skive formbrød
1 æggeblomme (kan undlades)
1 tsk. høvlet peberrod
1 spsk. kapers
Rødbedespirer

Prøv også: Pariserbøf med rødbede-peberrod

Sådan laver du pariserbøf

Form kødet til en bøf og krydr den med salt og peber. Hak skalotteløget og skær rødbedeskiverne i tern. Steg bøffen i smørret 3-4 min. på hver side. Rist brødet, anret bøffen på brødet med løg, rødbede, æggeblomme, peberrod, kapers og rødbedespirer og servér. Hakkebøffer kan laves på mange forskellige måder, derfor har vi samlet et galleri med en masse hakkebøf variationer. Uhm....
Hakkebøffer i flere afskygninger