Opskrifter

Pocheret torsk med flødekål

Fredag, 25. marts 2011af Redaktion
Herlig middag med fisk til 4 personer

(4 pers.)
30 min.

500 g spidskål eller hvidkål
2 porrer
50 g bacon eller tilsvarende i små strimler
1½ dl piskefløde
Salt og peber
Lidt revet muskat
4 stykker torskefilet
1 citron
4 kviste dild

Tilbehør
Ovnbagt kartoffelmos

Snit kål og porrer og kom det i spilkogende vand med salt i 30 sek. Steg strimler af bacon sprødt på pande. Kog fløden lidt ind i gryde og kog afdryppet kål og porre i fløden. Smag til med salt, peber og muskatnød og vend ristet bacon i. Læg fiskestykkerne i et fad, kom saften af ½ citron og 1 dl vand ved og drys med salt og peber. Sæt i ovnen ved 220° i 5 min. Læg fileterne på toppen af kålen og server med kartoffelmos. Pynt med dild og resten af citronen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Laks med rødbeder
Ingers fiskeret
Ovnbagt laksefilet i vin




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop