Opskrifter

Pølse-pastagryde med spinat

Tirsdag, 21. februar 2012af Redaktion
Ugens supernemme ret

(2 pers.)
25 min.

200 g pennepasta
3 gode, krydrede, små medisterpølser, Salsiccie pølser
1 spsk. olivenolie
300 g småbladet spinat
3 spsk. pinjekerner ristet på panden
50 g revet parmesan

Tilbehør
Tomatsalat med mozarella og pesto

TIP

Salsiccie pølser, italiensk medisterpølser, kan købes i udvalgte super­­markeder.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skær pølserne i små stykker og steg dem i olie i en stor pande eller gryde. Du kan også trykke farsen ud af pølserne og stege dem som små kødboller på panden. Rør spinaten i, når pølser/kødboller er næsten stegte. Rør den kogte pasta i gryden og drys med pinjekerner og revet ost. Server med salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

SMART DAMPBOKS TIL FISKEN

Den smarte dampboks fra SilikomArt er i 100% silkone, hvis egenskaber forhindrer fisken i at hænge ved formen. Boksen kan købes i shoppen...

Find flere opskrifter her...
Kyllinge-pølse gryder
Pasta med bagte tomater
Ølgryde med kartoffelmos










Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop