Opskrifter

Snitsler med gorgonzolakartofler og perleløg

Fredag, 1. august 2008af X
40 min.(2 pers.)3 bagekartofler1 spsk. smør1½spsk. rørsukker300 g perleløg1 dl ærter (med el. uden bælg)2 kalvesnitsler2 spsk. hvedemelSalt og

40 min.
(2 pers.)

3 bagekartofler
1 spsk. smør
1½spsk. rørsukker
300 g perleløg
1 dl ærter (med el. uden bælg)
2 kalvesnitsler
2 spsk. hvedemel
Salt og peber
Olie til stegning
50 g gorgonzola

Skær bagekartoflerne i både og krydr dem med salt og peber. Kom dem i en bradepande og bag dem i ovnen ved 200° i 35 min. Smelt smør og sukker i en gryde og tilsæt perleløgene. Lad løgene koge, til sukkermassen begynder at tykne. Vend ærterne i og lad det varme godt igennem. Vend kalvesnitslerne i hvedemel blandet med salt og peber og steg dem 5 min. på hver side ved jævn varme. Smuldr gorgonzolaen over kartoffelbådene, bag dem i yderligere 5 min. og server.

Opskrift: Kristina Miechels