Spændende, billig og lækker mad

Lækker aftensmad til en billig pris - Foto: Carina Krüger

Lækker aftensmad til en billig pris - Foto: Carina Krüger

Onsdag d. 13. februar 2013 - af Redaktionen

Når man tænker på lækker aftensmad falder tankerne også hurtigt på prisen. Men man kan faktisk godt lave lækker aftensmad i mens man holder prisen nede på et fornuftigt plan. Det er ikke nødvendigvis nemt og derfor hjælper vi dig her på vej, så du kan lave lækker aftensmad til en billig pris.

Skal der laves billig aftensmad kan man, udover at følge ovenstående opskrifter, gå på jagt efter de gode priser i supermarkedet. Hvis man er en ferm tilbuds spotter, kan man hurtig skrabe massevis af lækre ingredienser sammen til en lækker aftensmad. Derfor kan det varmt anbefales at begynde at kigge ekstra godt efter i tilbudsreklamerne, eller selv gå ud i butikkerne og finde de gode tilbud.

Der er ofte en generel antagelse om at man ikke kan få lækker aftensmad til en ordentlig pris, men det behøver ikke at være således, det kræver blot at man bruger fantasien. Mange falder ofte i fælden med at købe færdigmad fra køleboksen da det er hurtigt og billigt. Men tag i stedet og forkæl dig selv med lækker aftensmad, det behøves ikke at tage lang tid. Desuden undgår du at indtage en masse e-numre ved selv at lave din aftensmad.

Hvad venter du på? Blader igennem vores opskrifter på billig og lækker aftensmad og så om du ikke kan blive inspireret til aftenens måltid.