Opskrifter

Stegt kylling med indiske kartofler

Fredag, 25. maj 2012af Redaktion
Smagfuld middag med masser af krydderier

(3 pers.)
15 min. + 45 min. i ovn

800 g kyllinge­overlår
Salt og peber
750 g kartofler
2 spsk. olivenolie
1 finthakket, rød chili
2 tsk. kommenfrø
1 spsk. garam masala
2 rødløg
1 lime
2 tsk. sukker

Tilbehør
Friske koriander, yoghurt og limesaft

­Krydr kyllingelårene med salt og peber og steg dem ved 200° i 45 min. Vask kartoflerne, halver dem og bland med chili, halvdelen af olivenolie, kommen og garam masala. Kom kartoflerne i et ovnfast fad og bag dem ved 200° i 35 min. Skær rødløgene i tynde både og sauter dem i resten af olien i et par min. Tilsæt saften fra limefrugten og sukkeret og giv dem yderligere et par min. Server med masser af frisk koriander og yoghurt smagt til med lime, salt og peber.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FINE TÆRTER

Sød tærteform i porcelæn med riller, så er du klar til at lave de fineste tærter! Formen koster 129 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Kyllingefrikassé med urter
Vagtler med citrussalat
Kalkunbryst med waldorfsalat









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop