Rejer på grillen

En lille lækkerbidsken til grillen
Af
af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krüger

Opskrift på rejer på grillen

(4 pers.)

16 store grønlandsrejer med skal
1 spsk. olivenolie
Groft salt
½ usprøjtet citron
1 tsk. rosa peberkorn
100 g spinatblade
100 g radicchio
100 g hjertesalat
4 træspid
2 spsk. pesto
1 bdt. purløg


Tilbehør
Flutes

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde

Sæt 4 rejer på hver spid. Rør olie, salt, knust rosa peber og citronsaft og skal sammen. Tænd for grillen eller en grillpande. Skyl og afdryp salaterne. Vend dem med halvdelen af dressingen og smør resten på rejerne. Grill rejerne 2 min. på hver side. Dryp lidt pesto på toppen af rejerne og klip masser af purløg over salaten, der anrettes på fad med de grillede spid øverst.










Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.