Hakkebøf med orientalske gulerødder
(2 pers.)
25 min.
300-400 g hakket oksekød
Salt og peber
4 gulerødder
Marinade
1 dl vand
3 spsk. sukker
1 stk. frisk ingefær
Lidt koriander (frisk el. tørrede hele frø)
Frisk mynte og evt.
lidt frisk koriander
Tilbehør
Ris med lidt snittet porre, løg el. frosset grønt
Kog vand, sukker og ingefær sammen med tørrede korianderfrø til det bobler tykt. Skræl gulerødder og skær i tændstikker.
Overhæld med den afkølede lage og drys med frisk mynte og koriander.
Kog ris og form hakkebøffer, drys med salt og peber og steg ca. 6-8 min. på hver side på pande med lidt olie.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv flere nemme middagsretter...
Hakkebøf med sellerisalat
Karryris med rejer
Pasta med muslinger