Hakkebøf med orientalske gulerødder

Supernem aftensmad på 25 minutter
Af
af Redaktion

(2 pers.)
25 min.

300-400 g hakket oksekød
Salt og peber
4 gulerødder

Marinade
1 dl vand
3 spsk. sukker
1 stk. frisk ingefær
Lidt koriander (frisk el. tørrede hele frø)
Frisk mynte og evt.
lidt frisk koriander


Tilbehør
Ris med lidt snittet porre, løg el. frosset grønt


Kog vand, sukker og ingefær sammen med tørrede korianderfrø til det bobler tykt. Skræl gulerødder og skær i tændstikker.
Overhæld med den afkølede lage og drys med frisk mynte og koriander.
Kog ris og form hakkebøffer, drys med salt og peber og steg ca. 6-8 min. på hver side på pande med lidt olie.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv flere nemme middagsretter...
Hakkebøf med sellerisalat
Karryris med rejer
Pasta med muslinger

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.