(6 pers.)
300 g store rejer uden skal
2 spsk. olivenolie
200 g løg
2 gule peberfrugter
250 g gulerødder
400 g cocktailtomater
2 tsk. paprika
1 fed hvidløg
Saft fra 1 appelsin
Salt
1 håndfuld persille
Steg rejerne 2 min. på hver side i 1 spsk. olie på panden. Skær løg, peberfrugter og gulerødder i skiver. Svits grønsagerne i 1 spsk. olie i en gryde under omrøring i 5 min.
Halver tomaterne og bland dem sammen med de andre grønsager. Tilsæt paprika, hvidløg og appelsinsaft.
Lad grønsagsstuvningen småkoge i 15 min. og smag til med salt. Vend grønsagerne med rejerne og anret dem på et fad. Drys med hakket persille.
Server evt. hertil en Aalborg Nordguld Aquavit.
Madopskrift: Aalborg Akvavit
Find flere opskrifter her...
Laksetatar med limemarineret agurk [1]
Røget laks med spinatsalat [2]
Cajunrejer [3]
Find en masse retter til madkurven her...
[4]
Kender du kogebogen? Klik her...
[5]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [6]
Rejer escabeche
Rejer syltet med grønsager, safran og vineddike
