Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Enebærgryde

Enebærgryde

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 02/02/2011 - 10:00

(3 pers.)
15 + 45 min. i gryde

500 g svinekød, f.eks. bov
125 g bacon i tern
1 spsk. smør
4 enebær
1 kvist rosmarin
3 dl fløde 9%
1 tsk. groft salt
1 knsp. peber
2 dråber kulør
2 tsk. majsstivelse

Tilbehør
Kartoffelmos og dampede karotter

Skær svinekødet i tern og brun baconternene i smørret. Tilsæt svinekødet og lad det brune med i et par min. Knus eller hak enebær og rosmarin og kom det ned til kødet. Tilsæt fløde, salt og peber og lad retten småsimre under låg i 45 min. Jævn retten med majsstivelsen rørt ud i lidt vand, tilsæt kulør og server med mos og dampede karotter.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Italiensk pølsegryde [1]
Vinterragout [2]
Oksetykkam i gryde med grønt [3]




Kender du kogebogen? Klik her...
[4]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [5]

[6]

Klassisk gryderet med super smag

hovedretter [7]
Onsdag d. 9. februar 2011 - af Redaktion
Image icon 7608a2af4f9d4b0fac8b233156db682d.jpg [8]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/enebaergryde

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/italiensk-poelsegryde
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/vinterragout
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/oksetykkam-i-gryde-med-groent
[4] https://www.familiejournal.dk/Kogebog/Hovedret.aspx
[5] http://shop.familiejournal.dk/default.aspx?load=main&data=productlistpaging&key=koekken&profile=FamilieJournalen&group=bolig&curpage=1
[6] https://www.familiejournal.dk/tags
[7] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[8] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/7608a2af4f9d4b0fac8b233156db682d.jpg