Læsernes bedste opskrift: Appelsin-rødkål
1 rødkål
1 dl appelsinsaft
Revet skal af 1 usprøjtet appelsin
1 dl eddike
1 dl vand
1-2 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
Snit rødkålen fint og kog den op med en blanding af eddike, vand, appelsinsaft og revet appelsinskal. Lad rødkålen koge under låg i 35 min., til den er mør og smag til med sukker og vaniljesukker. Server rødkålen varm eller kom den straks på skoldede glas eller i en fryseegnet beholder.
Ikke til appelsin-rødkål? Prøv en rødkålssalat med Amarena-kirsebær [1]
Madopskrift: Hanne L. Pedersen
Find flere opskrifter her...
And med tyttebærsovs og rødkål [2]
Svinekød med rødkål [3]
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [4]