Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Majsbrød

Majsbrød

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 07/29/2010 - 11:20

(20 firkanter)

25 g gær
5 dl håndvarmt vand
½ dl rapsolie
1½ tsk. salt
½ dl majskerner
1½ dl groftmajsmel (polenta)
Ca. 600 g hvedemel

Drys
Majsmel
2 spsk. olie
Majskerner
1 spsk. flagesalt



Smuldr gæren og rør den ud i vandet. Tilsæt olie, salt, majskerner, majsmel og hvedemel og ælt det til en smidig dej. Smør en bradepande 20 x 30 cm med smør og drys med majsmel. Tryk dejen ud i formen. Hæver lunt tildækket ca. 30 min. Dryp olien over brødet og drys med majskerner og flagesalt. Bag brødet på midterrillen ved 225° ca. 25 min.
Lad brødet køle på rist, inden det skæres i tern.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen



Flere lækre brød...
Solsikkebrød [1]
Grove speltflutes
[2]Naanbrød [3]

[4]
brød [5]

Lækkert brød - kan serveres som tilbehør til middagen

bagværk [6]
Fredag d. 6. august 2010 - af Redaktion
Image icon add942f4e7894cf4a5f384c1b79b2595.jpg [7]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/majsbroed

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/solsikkebroed
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/grove-speltflutes
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/naanbroed-0
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/broed
[6] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk
[7] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/add942f4e7894cf4a5f384c1b79b2595.jpg