Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Kyllingerispilav

Kyllingerispilav

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 11/24/2009 - 13:15

(2 pers.)
30 min.

Ca. 250 g stegt el. kogt kyllingekød fra dagen før
1 hakket løg
2½ dl langkornet ris
½ dl pinjekerner
½ dl rosiner
1 nip allehånde
1 tsk. gurkemeje
2 spsk. majsolie
Salt og peber

Tilbehør
Tomatsalat og tyk yoghurt


Kom kylling, løg, pinjekerner, rosiner, allehånde og gurkemeje i en gryde og steg i 3 min. Kom risen ved, og efter 1 min. tilsættes ca. ½ l vand og salt. Læg låg på og lad det koge i 12 min. Smag til og lad hvile i 10 min. Server med tomatsalat og tyk yoghurt.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere med kylling...
Kylling i appelsinsovs [1]
Kylling i stegeso med grønt [2]
Farseret kylling
[3]

[4]
fjerkræ [5]
kylling [6]
kylling [6]

Super god og nem gryderet med kylling og lækre krydderier

hovedretter [7]
Torsdag d. 3. december 2009 - af Redaktion
Image icon 087910c49f374916bdbf46207cdef721.jpg [8]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kyllingerispilav

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kylling-i-appelsinsovs
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kylling-i-stegeso-med-groent
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/farseret-kylling
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/fjerkrae
[6] https://www.familiejournal.dk/tags/kylling
[7] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[8] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/087910c49f374916bdbf46207cdef721.jpg