Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Bagt mozzarella i grønsagsfrakker

Bagt mozzarella i grønsagsfrakker

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 09/11/2012 - 13:02

(6 pers.)

3 kugler mozzarella
½ bdt. basilikum
2 mellemstore auberginer
Salt og peber
250 g cherrytomater
3-4 spsk. olivenolie

Skær auberginerne i lange skiver. Drys med salt og lad dem dryppe af i ca. 30 min. Børst saltet af og steg dem bløde og let brune i olivenolie. Læg aubergineskiverne i små ildfaste skåle eller muffinsforme, læg 2 skiver i hver og lad dem hænge ud over kanten. Læg hakkede tomater i bunden. Kom ½ kugle mozzarella i hver og fyld op med basilikum og hakket tomat. Fold aubergineskiverne ind over, så det bliver små pakker. Bag dem i ovnen ved 180° i 20 min. Vend dem ud af formen og server dem varme.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Lav en lækker brunch med nogle af de lækre opskrifter i galleriet nedenfor...

[1]

Server pakkerne her til en lækker brunch! De kan tilberedes dagen før og bages om morgenen

forretter og tilbehør [2]
Fredag d. 21. september 2012 - af Redaktion
Image icon 38-bagt-mozarella-i-groensagsfrakker-362.jpg [3]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/bagt-mozzarella-i-groensagsfrakker

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/tags
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[3] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/smat-men-godt/2012/09/38-bagt-mozarella-i-groensagsfrakker-362.jpg