Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Kylling i karry

Kylling i karry

Written by Ida Brinck On the 09/08/2015 - 08:00

Det skal du bruge til kylling i karry

600 g kyllingefilet
1 spsk. olie
¼ tsk. koriander
1 spsk. karry
Salt og peber
¼ spidskål
1 bdt. forårsløg
4 fed hvidløg
2 dl kyllingebouillon
1 spsk. sød chilisauce
1 ds. kokosmælk
2 dl fløde

Prøv også: Ristotto med kylling og asparges [1]

Sådan laver du kylling i karry

Skær kyllingen i strimler, brun dem i olien sammen med koriander, karry, salt og peber og kom dem i et ovnfast fad.

Snit spidskål og forårsløg og hak hvidløget. Sautér grønsagerne i lidt olie, tilsæt bouillon, chilisauce, kokosmælk og fløde og hæld blandingen over kyllingekødet.

Sæt fadet i ovnen ved 200° i 20 min. og servér med ris eller bulgur.

Prøv også: Radisesalat med kylling [2]

kylling [3]
hovedretter [4]
fjerkræ [5]
kylling [3]
kylling [3]
kylling [3]
kylling i karry [6]

Vi går langsomt mod de kolde måneder, og derfor denne ret perfekt at servere for familien. Opskriften på kylling i karry er indsendt af vores læser Cecilie fra Søborg.

hovedretter [7]
Tirsdag, 8. september 2015 - 8:04 - af Cecilie Fiehn Frerksen
Image icon min_bedste_opskrift_34_kylling_i_karry.jpg [8]
Landscape 1
0

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kylling-i-karry

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/risotto-med-kylling-og-asparges
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/radisesalat-med-kylling
[3] https://www.familiejournal.dk/tags/kylling
[4] https://www.familiejournal.dk/tags/hovedretter
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/fjerkrae
[6] https://www.familiejournal.dk/tags/kylling-i-karry
[7] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[8] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/article/min_bedste_opskrift_34_kylling_i_karry.jpg