Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Chili con carne

Chili con carne

Written by Ida Brinck On the 10/22/2015 - 08:00

Chili con carne med rest af roastbeef

(2 pers.)
Rester af roastbeef
og bønner
1 løg
1 spsk. olie
½ tsk. cayennepeber
1 chili
1 ds. flåede tomater
1 ds. kidneybønner
Salt og peber
1 dl cremefraiche
Frisk koriander

Prøv også: Klassisk chili con carne med brød [1]

Sådan laver du chili con carne

Skær resterne af roastbeefen i strimler og hak løget.
Svits kød og løg i olien sammen med cayennepeber.
Tilsæt hakket chili, flåede tomater og kidneybønner, og lad det småsimre under låg i 10 min.
Vend resten af de marinerede bønner i og smag til med salt og peber.
Servér chilien med cremefraiche og hakket frisk koriander.

Prøv også: Spaghetti bolognese med kylling og fuldkornspasta [2]

chili con carne [3]
oksekød [4]
hovedretter [5]

Har du lidt rester fra en roastbeef`? Så kan du trylle det om til en lækker chili con carne. Se bare hvordan her!

hovedretter [6]
Torsdag, 22. oktober 2015 - 8:05 - af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Image icon god_mad_37_chili_con_carne.jpg [7]
Landscape 1
0
0

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/chili-con-carne-2

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/chili-con-carne-0
[2] https://www.familiejournal.dk/sund-og-slank/slankemad/kylling-bolognese-med-fuldkornspasta
[3] https://www.familiejournal.dk/tags/chili-con-carne
[4] https://www.familiejournal.dk/tags/oksekoed
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/hovedretter
[6] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[7] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/article/god_mad_37_chili_con_carne.jpg