Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Græskinspireret fisk i fad

Græskinspireret fisk i fad

Written by Ida Brinck On the 10/14/2015 - 08:00

Det skal du bruge til græskinspireret fisk i fad

(2 pers.)
400 g mindre kartofler
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk. oreganoblade
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
½ usprøjtet citron
2 tomater
3-400 g filet af hvid,
fast fisk, kulmule,
torsk el. lign.
4 kviste persille

Prøv også: Burger med fisk [1]

Sådan laver du græskinspireret fisk i fad

Skrub kartoflerne og skær dem i både.
Pil løget og skær det i skiver. Pil og hak hvidløget. Hak oreganoen.
Kom kartofler, løg, hvidløg og oregano i en pande med olivenolie. Steg det 5 min. ved medium varme.
Kom det i et ovnfast fad, og steg 20 min ved 180º. Skær citronen i tynde både, skær tomaten i både, og kom begge dele op til kartoflerne.
Steg videre i 15 min. Skær fisken ud og læg den øverst, og steg ca. 10 min. Drys med persille og servér med brød

Fisk er sundt og bør spises mindst et par gange om ugen - her kan du se Familie Journals lækre opskrifter med fisk! [2]

fisk [2]
hovedretter [3]

Vi bør spise fisk til aftensmad et par gange om ugen - her får du en skøn opskrift på græskinspireret fisk i fad!

hovedretter [4]
Onsdag, 14. oktober 2015 - 8:05 - af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Image icon 5_til_hverdag_37_gr_sk_fiskefad_forside.jpg [5]
Landscape 1
0
0

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/graeskinspireret-fisk-i-fad

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/fladfiskeburger
[2] https://www.familiejournal.dk/tags/fisk
[3] https://www.familiejournal.dk/tags/hovedretter
[4] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[5] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/article/5_til_hverdag_37_gr_sk_fiskefad_forside.jpg