Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Sprødt knækbrød

Sprødt knækbrød

Written by Ida Brinck On the 11/19/2015 - 08:00

(Ca. 8 stk.)

Det skal du bruge til sprøde knækbrød

2½ dl koldt letmælk
1 spsk. honning
1 spsk. smeltet smør
10 g gær
½ tsk. salt
60 g finmalet, grov hvedemel
250-300 g hvedemel

Prøv også: Knækbrød med lakrids [1]

Sådan laver du sprøde knækbrød

Rør gæren ud i mælken, rør honning, smør og salt i.
Rør det grove mel i og hvedemelet lidt ad gangen, til dejen er smidig.
Dæk skålen med plast og lad den stå køligt i ca. 30 min.
Del dejen i 8 store stk. Drys lidt mel på dem og rul dem ud til tynde kager.
Læg dem på plade med bagepapir og prik dem med en gaffel.
Bag dem midt i ovnen ved 225º i ca. 5-7 min., til de begynder at få farve i kanten.
Lad dem køle helt af, inden de gemmes i en lufttæt dåse.

Prøv også: Hjemmelavet smørreost til dit knækbrød [2]

knækbrød [3]
snacks [4]
mellemmåltid [5]
knækbrød [3]

Har du prøvet at lave hjemmelavet knækbrød? Ellers er det på tide - her får du opskriften på lækkert, sprødt knækbrød. Perfekt som snack!

bagværk [6]
Torsdag, 19. november 2015 - 8:05 - af AOP
Image icon aopn08br_dhefte1_b_13.jpg [7]
Landscape 1
0
29

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/sproedt-knaekbroed

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/knaekbroed-opskrift-med-lakrids
[2] https://www.familiejournal.dk/sund-og-slank/slankemad/smoereost-med-hvidloeg
[3] https://www.familiejournal.dk/tags/knaekbroed
[4] https://www.familiejournal.dk/tags/snacks
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/mellemmaaltid
[6] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk
[7] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/article/aopn08br_dhefte1_b_13.jpg