Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Påskekage

Påskekage

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 03/19/2010 - 14:29

125 g mørk chokolade 70%
125 g orangechokolade
125 g smør
5 æg
150 g sukker
4 spsk. rom el. cognac
120 g fint gult majsmel

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt dem ved lav varme i en gryde eller mikroovn sammen med smørret. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med sukkeret. Pisk hviderne stive. Vend chokoladesmørret i og rør i æggene. Vend hvider og majsmel i og hæld dejen i en smurt springform. Bag kagen på nederste rille ved 180° 35-40 min. Kagen skal være fast i kanten og stadig lidt blød i midten. Køl kagen af på en rist.
Spis den lun eller kold med flødeskum eller mascarpone og frugt.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv flere gode kageopskrifter...
Lones brunsviger [1]
Æblekage bagt i lag [2]
Nøddekage med banan og chokolade [3]

[4]
kager [5]

Skøn dessertkage uden gluten med en blød og trøffelagtig konsistens

bagværk [6]
Tirsdag d. 23. marts 2010 - af Redaktion
Image icon 9f10efeffe9f461086d4c9a28f9ee2d7.jpg [7]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/paaskekage

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage/lones-brunsviger
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage/aeblekage-bagt-i-lag
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage/noeddekage-med-banan-og-chokolade
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/kager
[6] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk
[7] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/9f10efeffe9f461086d4c9a28f9ee2d7.jpg