Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Medister med sennepsstuvede kartofler - smagen af jul

Medister med sennepsstuvede kartofler - smagen af jul

Written by Ida Brinck On the 12/18/2015 - 15:49

Denne opskrift er til 3 pers.

Det skal du bruge til medister med sennepsstuvede kartofler

500 g medister
Olie til stegning
600 g kartofler
2 spsk. smør
1 spsk. hakket kapers
3 spsk. mel
3 dl mælk
2 spsk. grov sennep
Salt og peber
100 g rød spidskål

Prøv også: Frikadeller af medister med pasta og tomat [1]

Sådan laver du sennepsstuvede kartofler

Steg medisteren over jævn varme, til den er gennemstegt ca. 10-12 min. på hver side.

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skær dem i tern.

Smelt smørret i en gryde, rør melet i og tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes.

Rør sennep og kapers i sovsen og smag til med salt og peber.

Skær kartoflerne i mindre stykker, vend dem i stuvningen og varm igennem.

Snit kålen fint, vend den i kartoflerne og servér med stærk sennep.

Prøv også: Krydret medister med julesalat [2]

jul [3]

Medister er en skøn hverdagsspise - lige her serveret med sennepsstuvede kartofler.

hovedretter [4]
Fredag, 18. december 2015 - 15:19 - af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Image icon 5-til-hverdag-49-medisterny.jpg [5]
Landscape 1
0
0

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/medister-med-sennepsstuvede-kartofler-smagen-af-jul

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/pasta-og-frikadeller-af-medister-med-tomat
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/krydret-medister-og-julesalat
[3] https://www.familiejournal.dk/tags/jul
[4] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[5] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/article/5-til-hverdag-49-medisterny.jpg