Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Fyldte æg med rugbrødschips

Fyldte æg med rugbrødschips

Written by Amelia Holmegaa... On the 03/24/2016 - 08:15
(8 stk.)
 

Det skal du bruge til fyldte æg:

4 æg
2 spsk. flødeost
1 skive toastbrød
1 tsk. gurkemeje
1 spsk. klippet dild
1 spsk. hakket ansjos
½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 cherrytomater
8 rugbrødschips
Dild til pynt
 
Prøv også: Fyldte æg med skalddyr [1]

Sådan laver du fyldte æg:

Kog æggene i 8 min. og lad dem afkøle i koldt vand.
Pil dem og halvér dem pålangs.
Tag forsigtigt blommerne ud og mos dem med flødeost, smuldret brød og gurkemeje. 
Smag fyldet til med klippet dild, hakket ansjos, salt og peber og kom det i en sprøjtepose.
Kom fyldet i de tomme æg og pynt med tomatbåde, dild og rugbrødschips.
 
Her kan du finde inspiration til påskebordet [2]
påske [3]
Påskepynt [4]
æg [5]
fyldte æg [6]
påske-frokost [7]

Her får du en lækker opskrift på fyldte æg med sprøde rugbrødschips - Perfekt til påskebordet.

forretter og tilbehør [8]
Torsdag, 24. marts 2016 - 8:17 - af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Image icon fyldteaeg.gif [9]
Landscape 1
0
77

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/fyldte-aeg-med-rugbroedschips

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/fyldte-aeg
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/paaskefrokost-menu
[3] https://www.familiejournal.dk/tags/paaske
[4] https://www.familiejournal.dk/tags/paaskepynt
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/aeg
[6] https://www.familiejournal.dk/tags/fyldte-aeg
[7] https://www.familiejournal.dk/tags/paaske-frokost
[8] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[9] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/article/fyldteaeg.gif